Digitale campagnes – Scale Digital | Online Marketing

Digitale campagnes

Campagnes drijven een merk. En als uw bedrijf de wereld een beetje beter en mooier maakt, dan liggen hier veel mogelijkheden. Op het gebied van SEO, maar ook van PR en social media.

Door middel van constante campagnes drijven we niet alleen nieuwe gebruikers / bezoekers, maar ook verhoogt het de waarde van uw merk door zichtbaarheid en loyaliteit. Hierin werkt Scale op strategisch en creatief niveau, maar zetten we ook graag de acties in.

Missie

Constant waarde toevoegen en uw zichtbaarheid verbeteren door middel van creatieve campagnes, door verschillende digitale kanalen heen.

Strategie

Een sterke combinatie van campagnes op kanalen als PR, SEO en social media - daar waar op dat moment de meeste waarde te behalen valt.

Acties

We werken met een vaste interval van campagnes, bijvoorbeeld maandelijks. Waarbij we gebruik maken van nieuws, thema's, user stories en meer.

 

 

 

Content & SEO case: Digital Health

Op weg naar thought leadership. Van 5,000 naar 100,000 bezoekers.

Bekijk de case

Resultaten

Wat kunt u verwachten?

Frisse creativiteit aan uw team toevoegen

Campagnes hebben creativiteit nodig. Samen met uw team gaan we vaststellen wat er nodig is om de doelstellingen te bereiken, en hoe campagnes eruit moeten zien. Met een frisse blik van buitenaf.

Een boost aan gebruikers, bezoekers of downloads

Constante campagnes hebben een positieve invloed op de groei aan gebruikers van uw product, bezoekers aan de site, of download van een app. Wat uw doelstelling ook is. Het geeft een directe piek, en versterkt uw merk op de lange termijn.

Op zowel strategisch- als uitvoerend niveau

Campagnes draaien door verschillende digitale kanalen heen kost veel energie en tijd. Dan kan ten koste gaan van de creativiteit. Met een frisse blik van buitenaf kijken helpt. Wij zetten campagnes op vanaf de strategie tot aan de daadwerkelijke uitvoering – zelfstandig of met uw team.

Ik zie een match!

Dat is een goede eerste stap. De volgende stap is een belafspraak van 15 minuten.
Daarin horen we graag waar u naar op zoek bent. En vertellen wij wat we kunnen doen, en hoe we dat doen.

 

Kies een dag en tijdstip om direct een afspraak in te plannen.