Consultancy – Scale Digital | Online Marketing

Consultancy

Digitale marketing is heel erg breed. Zoveel kanalen, met allemaal hun eigen strategie en doelstellingen. Een sterke partner die kritisch meekijkt zorgt ervoor dat tijd en budget worden ingezet op de juiste plek.

Onze consultancy dienst richt zich niet op ‘leeg’ advies, maar op actionable meedenken. Zodat direct duidelijk wat er moet gebeuren. En als het nodig is staan we natuurlijk ook klaar om uitvoerend mee te werken.

Missie

We willen u helpen om de marketingmiddelen en -kanalen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Zodat resultaten als retentie en omzet verhoogd kunnen worden.

Strategie

Actiegericht advies dat heel transparant is, en in samenwerking met uw bestaande team indien gewenst. Met een focus op de kanalen met de meeste potentie.

Acties

Bij voorkeur werken we mee met interne sprints. Zodat u een echte partner aan het team kunt toevoegen. Met dagelijkse verbeteringen en feedback.

 

 

 

Content & SEO case: Digital Health

Op weg naar thought leadership. Van 5,000 naar 100,000 bezoekers.

Bekijk de case

Resultaten

Wat kunt u verwachten?

Second opinion op alles wat u online doet

Omdat we in lijn gaan werken met de bestaande sprints (of die samen met u kunnen gaan oprichten) kunnen we op álles een second opinion geven. Eerlijk en onderbouwd advies dat campagnes aanscherpt, marketingkanalen verbetert en het merk direct een boost geeft.

Actieve partner die creatief meedenkt

Scale is geen match als u op zoek bent naar een partner die in de luwte meekijkt. We gaan graag actief aan de slag. Met de nodige creativiteit en enthousiasme om te helpen de marketinginspanningen te verbeteren.

Maandelijks advies en rapportage voor verbeteringen

We denken en werken op dagelijkse basis mee. Maar geven daarnaast iedere maand een overzicht met de adviezen en rapportages over verbeteringen. Gericht op het resultaat natuurlijk, en op basis van uw doelstellingen.

Ik zie een match!

Dat is een goede eerste stap. De volgende stap is een belafspraak van 15 minuten.
Daarin horen we graag waar u naar op zoek bent. En vertellen wij wat we kunnen doen, en hoe we dat doen.

 

Kies een dag en tijdstip om direct een afspraak in te plannen.