Manifest

Soms is het nodig om iets fundamenteel te veranderen. Persoonlijk, zakelijk, of op globale schaal. En als er iets is duidelijk geworden de afgelopen jaren is het wel dat de wereld een enorme verandering nodig heeft.

De werkzaamheden van Scale Digital zijn gepauzeerd nadat ik de leiding nam over startup Nori Health, waarmee we €600.000 groeigeld hebben opgehaald, en waar ik nog steeds met een grote persoonlijke drive aan werk. Maar Scale is nu terug, zij het op kleine, laserfocus schaal.

Ik zie vanaf de zijlijn veel mooie initiatieven en bedrijven die de wereld iets mooier, beter, gezonder willen maken. Veel daarvan strandt helaas in schoonheid. Dat mag niet langer gebeuren. De wereld heeft juist die bedrijven nodig om de balans terug te brengen tussen mens en natuur, om de wereld te redden misschien zelfs. 

Uiteraard kun je niet verwachten dat dit ultieme doel wordt behaald door één bedrijf, product of dienst. Maar al die kleine stapjes bij elkaar opgeteld zijn een hele grote stap in de juiste richting. En daar wil ik graag onderdeel van zijn. 

Klaar om groter te denken?
Back to top